Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak, olağan genel kurulda güven tazeledi. Toprak, üyelerin kurumsal gelişimi ve ticaret hacmini artırmak amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi olağan genel kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Genel kurul sonucu mevcut yönetimle yola devam kararı alınırken, yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Şube Başkanı Adnan Toprak, göreve geldikleri günden bu yana büyük bir azimle çalıştıklarını ifade etti.

Yaptıkları faaliyetleri sıralayan Toprak, "Yönetimimiz 2007 yılında valilik, belediye başkanlığı ve diğer kurumları ile olan münasebetlerini ve faaliyetlerini geliştirdi. Göreve geldiğimiz günden bu yana meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkileri geliştirme yönünde önemli adımlar atıldı. 2007 ve 2008 yıllarında beklenti anketleri yapıldı ve çıkan sonuçlar üyelerimiz ile paylaşıldı. Anketten çıkan sonuçlara göre üyelerimize uzman kişilerce seminer verildi ve yine üyelerimiz arasındaki münasebetleri ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla sosyal etkinlikler düzenlendi. Sütçü İmam Üniversitesi ile de aktif diyaloğa geçilerek ortak projeler yapılmaya başlandı.'' dedi.

Yönetim olarak bu dönemi büyüme çağı olarak vasıflandırdıklarını dile getiren Toprak, "Genel kurulumuzdan sonra dernek faaliyetlerimiz,üyelerimizin kurumsal gelişimi ve ticaret hacmini artırmak amacıyla çalışmalarımız olanca hızıyla devam edecek. Yeni faaliyet döneminde de TÜMSİAD ülkemizin ve şehrimizin ekonomik ve istihdam gelişiminin öncüsü olma yolunda hızla ilerleyecek." diye konuştu. (CİHAN)