Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçe Belediyesi, bünyesinde sözleşmeli mimar olarak görevlendirmek üzere düzenlediği mülakat sürecini tamamladı. Mülakata giren adayların performansını değerlendiren komisyon, kamuoyuna sürpriz bir duyuru yaptı. Belediye yetkilileri, yapılan sınav değerlendirmesi sonucunda hiçbir adayın başarı kriterlerini karşılayamadığını açıkladı.
MÜLAKAT SÜRECİ HİÇBİR ADAYIN KAZANAMAMASIYLA SONUÇLANDI
Elbistan Belediyesi, personel alımına dair değerlendirme raporunu kamuoyuyla paylaştı. Sınav komisyonu, mülakata katılan kişilerin mesleki yeterliliklerini inceledi. İncelemelerin ardından belediye, kadroya girmeye hak kazanan bir adayın bulunmadığını resmen ilan etti. Bu durum, sözleşmeli mimar pozisyonunun boş kalmasına yol açtı.
BELEDİYE SÜRECE İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA YAYIMLADI
Belediye yönetimi, mülakat sonuçlarını kurumun resmi iletişim kanalları üzerinden vatandaşlara duyurdu. Yapılan bilgilendirmede, değerlendirme sürecinin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirten yetkililer, adayların yetersiz görülme gerekçelerine dair detay paylaşmadı. Bununla birlikte yönetim, ilerleyen günlerde yeni bir alım sürecinin başlayıp başlamayacağı konusunda da henüz bir takvim açıklamadı.
Next


