Edinilen bilgi ve iddiaya göre Gaziantep Forum alışveriş merkezinde bulunan bir Ünlü restaurant zincirinde yemekten çıkan parça şok etkisi yarattı!

Kahramanmaraş'tan ailesi ile beraber gezmeye giden ve avm'de yemek yemek için ünlü bir restaurant zincirine oturan Furkan Tuğrul (23) hayatının şokunu yaşadı!

Yemeği yerken salatanın içinden çıkan tükenmez kalem kapağı çatalına rast gelince hemen işletme görevlilerine seslenerek, parçanın ne olduğunu anlamaya çalıştı!

Hızlı bir şekilde cevap veren işyeri çalışanı ''Kusura bakmayın, bir yanlışlık olmuş, o parçanın orada ne işi var!'' diyerek yemeği değiştirmeyi teklif etti!

Ne olduğunu anlamaya çalışan müşteri ise yemeğin hesabını ödeyerek hızlıca apar topar kalkarak restauranttan uzaklaştı!

Müşteri hizmetlerini arayarak şikayette bulunan Furkan Tuğrul: ''Mağudur oldum, rezil oldum, o parça benim, değil de başkasına denk gelse daha kötü sonuçlar olabilirdi allah korusun soluk borusuna kaçsa ölümle sonuçlanıp daha ağır faturalara sebep olabilirdi, bu kadar ünlü bir restaurant zinciri nasıl böyle bir hata yapar, o kadar müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim ama kimse beni umursamadı, bir daha asla tercih etmeyeceğim, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!'' diyerek tepki gösterdi!