Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda 74 yaşında Osman S., isimli bir şahıs 38 kilo 760 gram esrarla yakalandı.

Verilen bilgilere göre; polis ekipleri dün gece saat: 22.45 sıralarında Türkoğlu ilçesi Fatihler Mahallesi Gazneliler Caddesi üzerinde yaptıkları operasyonla 74 yaşındaki Osman S. isimli şahsı yakaladılar. Operasyonda; şahısla birlikte 7 çuval içerisinde toplam 38 kg 760 gram esrar maddesi, bir adet pompalı tüfek ve bu silaha ait 8 adet fişek ile uyuşturucu sevkıyatında kullanılan 1 adet traktör ele geçirildi. Yaşlı adamın esrarları kendi tarlasında yetiştirdiği öğrenildi. Yakalanan Osman S.’nin Türkoğlu Adliyesine sevk edildiği bildirildi.

Yetkililer; 74 yaşındaki şahsın sabıkasının bulunmadığını ve ilk kez uyuşturucu işi ile yakalandığını belirttiler. Osman S.’nin yakalandıktan sonra pek konuşmak istemediği de kaydedildi.

Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, istihbari çalışmalar sonucu adı geçen şahsın tespit edilerek yakalandığını belirterek, şunları söyledi: “Önemli olan bu maddelerinin sanlarımıza hiçbir şekilde ulaşmamasını sağlamaktır. Bu tür operasyonlarımız sürecek. Biz buna arkadaşlar arasında ramazan bereketi diyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Operasyonu gerçekleştiren arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi. (AJANS 46 - WWW.KANAL46.TV)