Kahramanmaraş Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi arasında Belediyede çalışan işçileri kapsayan "Toplu İş Sözleşmesi" görüşmeleri başladı.

Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Uzunlar ile Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, Şube Yetkilileri Emrullah Sarı, Eshabil Altun, Battal Sarı, Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Abdulkadir Kırmacı, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Özsığınan ve Avukat Ali Bolat ’ın yer aldığı görüşmelerde işçilerin özlük hakları görüşüldü.

Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği, çalışanlara hak ettiği koşulları sunmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar yaptığı açıklamada; "Hizmet-İş Sendikası Başkan ve yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler son derece olumlu geçiyor. Çalışanlarımızın daha verimli olabilmesinin; koşullarının iyi olmasından geçtiği anlayışı ile imkânlarımızı sonuna kadar değerlendirerek Toplu İş Sözleşmesi'ni imzalayacağız" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar,"Oldukça olumlu geçen bu görüşmeler neticesinde kısa sürede ortak noktaya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.