Dar ve orta gelirli insanları ev sahibi yapabilmek amacı ile Ali Sezal’ın Belediye Başkanlığı döneminde 1997 yılında kurulan S. S. Doğukent Konut Yapı Kooperatifi konutları aradan geçen 12 yılı aşkın zamana rağmen her ne hikmetse bir türlü tamamlanamadı.

Ali Sezal’dan sonra Hanefi Mahçiçek ve Mustafa Poyraz’ın belediye başkanlığı dönemlerinden de bir türlü Kahramanmaraş gündeminden inmeyen Doğukent konutlarının kalan kısmının kesin olarak ne zaman tamamlanacağı ise halen belirsizliğini koruyor.

Kur’ada konutları çıkan üyelerden alınan ‘Erken teslim avantaj bedeli’nin yanında birçok uygulaması ile bugüne kadar büyük tepkiler çeken Doğukent’le ilgili olarak bugüne kadar basın-yayın organlarında yüzlerce haber çıktı.

Kahramanmaraş Belediyesi’nin yıllar yılı adeta başağrısı olmasına rağmen belediye başkanlarının yönetimini bir türlü bırakmak istemedikleri Doğukent dosyasını yeniden açıyoruz.

Yerel seçim öncesinde Kahramanmaraş kamuoyunun ve üyelerinin büyük ilgisini çekeceğini umduğumuz bu araştırma haberde; S.S. Doğukent Konut Yapı Kooperatifi’nde kanun ve ana sözleşmeye aykırı yapılan uygulamaların olup-olmadığını ve diğer aksaklıkları sizlerle birlikte irdeleyeceğiz.

Bu nedenle Doğukent’le ilgili istek, öneri ve şikâyetlerinizi de bekliyoruz.

Telefaks: 0.344. 224 20 68

KAHRAMANMARAŞ KAMUOYUNDA ÇOK SES GETİRECEK ÇARPICI DOĞUKENT DOSYASI YAKINDA KANAL 46’DA BAŞLIYOR…

KANAL 46 SORACAK, BAKALIM KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA POYRAZ VE DOĞUKENT YÖNETİMİ NE CEVAPLAR VERECEK!....BEKLEYİN....YAKINDA........