İzmir’in Urla ilçesinde görev yaptığı askeri birlik içerisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Er Ümit Gül’ün (21) cenazesi yarın memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verilecek.

Mağralı Mahallesi 81. Sokak 6 no’lu evde oturan Gül’ün ailesi oğullarının şehit olduğu haberi ile üzüntü yaşıyor. Haberin duyulması üzerine yakınları ve mahalle halkı Hatice ve Ejder Gül çiftinin Türk bayrağı asılan evine akın ederek başsağlığı dileğinde bulundular.

Baba Ejder Gül, güçlükle konuşurken sadece; “ Vatan sağ olsun, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şu anda adeta aklım durdu. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” diyebildi.

Oğlunun terhisine iki ay kaldığını belirten baba Gül, “İki oğlum nişanlı bulunuyordu. Asker dönüşü düğünün yapacaktık. İki oğlumun küçüğü idi Ümit” dedi.

Şehit er’in ağabeyi İbrahim Gül de, “Kardeşimi çok severdim. O’nun vefatı en çok beni vurdu. Kardeş acısı da çok büyük oluyormuş. Allah’tan rahmet diliyorum. Ne diyeyim vatanımız sağ olsun” diye konuştu.

Piyade er Gül’ün cenazesi 15 Şubat Cuma günü öğle vakti merkez Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığında toprağa verilecek. (www.kanal46.tv)