Koçaş, koltuğu Gök’e bıraktı….3 Eylül 2008 tarihinde İl Özel İdare Genel Sekreter vekili olarak göreve başlayan Defterdar Osman Koçaş, bu göreve asaleten atanan TEDAŞ eski müdürü Halil İbrahim Gök’e koltuğu teslim etti, başarılar diledi.

Haftanın son günü, Cuma sabah saatlerinde, il özel idare genel sekreterliği makamında bir araya gelen ikili, devir-teslim töreni ardından ilk demeçlerini refikimiz marasgundem.com’a verdiler. Bu görevi yaklaşık 4 aydır vekâleten sürdüren Defterdar Koçaş, “Sayın Gök bir mühendis. Kahramanmaraş’ı ve meselelerini iyi biliyor, başarılı olacağına inanıyorum. Kısa süren vekâlet görevim esnasında bana destek veren başta valim sayın M.Niyazi Tanılır olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” derken, Cuma sabahı TEDAŞ’taki eski personeli ile vedalaşan ve kuruma veda eden çiçeği burnundaki İl Özel İdare Genel Sekreteri Gök ise, kendisine olan güveni, teveccühü boşa çıkartmayacağını, bu göreve layık olabilmek uğruna canla başla çalışacağını söyledi.

Gök; “Bu görevi bana layık gören, başta valimiz sayın M. Niyazi Tanılır’a ve siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için canla başla çalışacağım” dedi. (www.kanal46.com)