Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından norm kadro esasları çerçevesinde hangi birimlerde kimlerin nasıl istihdam edileceği ile ilgili iş yükü analizi toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Mustafa Taşlıyan tarafından katılımcılara iş analizleri, iş yükü analizleri ve norm kadro hakkında bilgilendirme yapılarak bu alandaki yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantı sonunda İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan iş analizi anket formu katılımcılara dağıtıldı.

İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan ankette; verimli çalışma ortamının sağlanması için etkin kadrolama ve İl Özel İdaresinin ileriye dönük yapacağı çalışmaların ortaya konulması için verimli çalışma ortamı oluşturacak bilgileri toplamayı, yapılan görevin ayrıntılı olarak ortaya konulması, yetki, görev ve sorumlulukların ortaya çıkarılmasını hedefleniyor.

Düzenlenen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Servet Güngör, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Esin, KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Mustafa Taşlıyan, birim müdürleri ve personel katıldı. (www.kanal46.com)