Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?


"Gömelim gel seni târîhe" desem, sığmazsın.


Milletin kaçtığı, karşılaşmamak için yolunu değiştirdiği, ipsiz-sapsız, serseri-ayyaş, hırsız-arsız, psikopat-sapık ne kadar kaçtığımız bu tipler varsa Polis bunları kovalar. Cesur yürekler haftanız kutlu olsun.


Haini, teröristi, vatanı satanları kovalayan aslanlar haftanız kutlu olsun.


Sur’da, Nusaybin’ de, ülkenin dört bir yanında hainlere fırsat verenlerin eliyle tuzağa düşürülen ve hatta Şehit düşürülen Cennet Kuşları sizin de haftanız kutlu olsun.


Bin bir zorlukla okuttuğu, çamurlu yollarda lastik ayakkabılarla okula gönderdiği, okusun da başını kurtarsın diye emekler veren, köyden getirdiği yumurtayı satarak çocuğuna harçlık gönderen,  her gün gelen çatışma haberleriyle hop oturup hop kalkan, hele kapıda ambulansa gördüğünde ciğerleri parçalanan kardeşler,  çilekeş  analar, gururlu babalar sizinde haftanız kutlu olsun.


Her gün helalleşerek evden eşini işe yollayan, babasıyla oynamak için yollarını gözleyen, gittiği okulunda polis babasının annesinin ne iş yaptığını tedbirden dolayı söyleyemeyen,  şehit düşen babasını, annesini göremeyen masum yavrular sizin de haftanız kutlu olsun.


Şehit düşen Naaş’a sarılan, tabut başında bol keseden siyasilerin nutuklarını dinleyen şanlı bayrak seninde haftan kutlu olsun.  


Biliyoruz ki size haftalar yetmez, hele devleştiğiniz şu günlerde sizlere  tebrikler yetmez, yeter ki sizler hayatta olun.


Her gününüz kutlu olsun.


Yorum-Analiz


 Selçuk Kılınç