Kahramanmaraş Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz, son günlerde kendisi ve belediye hakkında ortaya atılan iddialara cevap verebilmek için Aksu TV’ye çıkacak.

2002’de oturduğu başkanlık koltuğunda 2004 ve 2009 yerel seçimlerini de kazanarak 8 yıldır başkanlık yapmakta olan Mustafa Poyraz ile yönetimindeki Kahramanmaraş Belediyesi hakkında Ökkeş Şendiller sıkı bir muhalefet yürütüyor.

Türk siyasetinin tanınmış isimlerinden ve kendi deyimi ile ‘Üzerindeki ölü toprağını kaldırabilmek için” geldiği memleketinde irtibat bürosu açarak aktif siyasete dönme sinyalleri veren Ökkeş Şendiller, Poyraz ve belediye aleyhine birbiri ardına ortaya attığı iddialara şu ana kadar belediye cephesinden herhangi bir cevap gelmemişti.

Poyraz hakkında ortaya atılan iddialara sessiz kaldığı için AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a da önceki gün yaptığı basın toplantısında eleştirilerde bulunan Şendiller, şunları kaydetti:

“Bizim söylediklerimize sessiz kalmaları kesinlikle mümkün değil. Er ya da geç bir cevap vermek zorundalar. Gönül isterdi ki bir basın toplantısı ile gazetecilerin huzurunda bunları cevaplasın. Ya da TV’ye birlikte çıkalım ve orada bunları karşı karşıya ele alalım. Neyse şimdilik bununla idare edeceğiz. Tek başına da olsa söylediklerini dikkatle takip edeceğiz. Ondan sonra da yine bizim söyleyeceklerimiz elbette olacak.”

Başkan Mustafa Poyraz’ın konuk olarak katılacağı ve Aksu TV Genel Müdürü Turgay Terzibaş’ın hazırlayıp sunduğu “B Planı” isimli program Cuma akşamı saat 21.30’dan itibaren canlı olarak yayımlanacak. (www.kanal46.com)