Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak'ın kuzeyine düzenlediği kara harekatında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Fatih Gök'ün annesi Remziye Gök, Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından "Yılın Annesi" seçildi.

Kahramanmaraş'ta her yıl düzenlenen "Anneler Günü" etkinlikleri çerçevesinde, Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Şenda Evliya, annelerin Türk toplumundaki yerinin kutsal olduğunu, onları senenin sadece bir günü değil, her gün, her saniye hatırlamanın insani ve vicdani bir görev, sorumluluk olduğunu söyledi.

Toplantıda daha sonra, "Yılın Annesi" seçilen şehit Piyade Uzman Onbaşı Fatih Gök'ün annesi Remziye Gök'e, Kahramanmaraş Valisi M. Niyazi Tanılır'ın eşi Erzi Tanılır tarafından bir Cumhuriyet altını armağan edildi.

Yaklaşık 500 kadının hazır bulunduğu etkinliğe; Vali Niyazi Tanılır'ın eşi Erzi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın eşi Gül Poyraz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun'un eşi Sema Baytorun da katıldı.
Editör: TE Bilisim