Tuzla'daki ambalaj fabrikasında çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, alevlerin fabrika bahçesindeki yakıt depolarına ulaşmaması için yoğun çaba sarf etti.

Organize Deri Sanayi Sitesi içerisinde yer alan Primo Kozmetik ve Ambalaj Fabrikası'nda, akşam saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının kimyevi maddelerin bulunduğu varillerde meydana gelen bir patlamanın neden olduğu iddia edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, fabrika içerisindeki diğer kimyevi madde barındıran varillere de sıçradı. Zaman zaman ufak çapta patlamaların meydana geldiği yangına Tuzla, Kartal, Pendik, Kadıköy ve Ümraniye itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye, alevlerin fabrikanın

bahçesinde yer alan yakıt tanklarına ulaşmaması için yoğun çaba sarf etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu güçlükle kontrol altına alındı. Fabrika içerisinde başlatılan soğutma çalışmaları sürerken yangın nedeniyle etrafı kesif bir duman kapladı.

Yangının mesai saatinden sonra meydana gelmesi nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mynet)