Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış; yayımladığı Kurban Bayramı ve yeni yıl kutlama mesajında; “Bugünlerde toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramını milletçe birlik ve huzur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Atış, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Milletçe bir kez daha Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluk ve kıvancını hep birlikte yaşarken, bayramla birlikte yeni bir yıla girmenin de sevinci içindeyiz. Bu yüzyılda dünya yeniden şekillenirken, Türk Milleti yakaladığı değişim ve kalkınma hamlesi ile dünya milletleri arasındaki tarihi misyonunu yeniden üstlenmeye hazırlanmakta ve belirlediği hedefleri gerçekleştirme yolunda kararlılıkla ilerlemektedir. Ulu Önder Atatürk' ün kurduğu ve sonsuza dek yaşatılacak olan Türkiye Cumhuriyeti, halkına ve tüm vatandaşlarına siyasi, sosyal, idari ve ekonomik alanlarda en üstün standartta imkanları sunmaktadır. Bu değişim süreci içerisinde Kahramanmaraş'ta, bir doğa cenneti ve geleceğin bir sanayi şehri olarak; bölgesinde benzerleriyle yarışır hale gelme ve yapılan çalışma, hedef ve yatırımlarla yaşam kalitesini yükseltme, geleceğe umutla bakma çabası içerisindedir.”


‘İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE GÜZEL İŞLER YAPILDI’

“2006 yılında; İlimiz genelinde asayiş ve güvenliğin temini ile sağlanan güven ve huzur ortamında, kurum ve kuruluşlarla örnek bir işbirliği anlayışı içinde, Kahramanmaraş' ın tüm ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde vatandaşlarımız ile birlikte birçok hizmetlerin yapılmasında çaba gösterildiğine yürekten inanıyorum. Bugünlerde toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramını milletçe birlik ve huzur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Tüm Kahramanmaraş' lı vatandaşlarımızın ve yüce Milletimizin Kurban Bayramını ve yeni yılını kutluyor, Ulusumuza, Ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” (www.kanal46.tv)