Kahramanmaraş kent merkezinde günlük olarak 12 yerel gazete yayımlanıyor. Kahramanmaraş'ın çeşitli meselelerini gündeme getirerek çözüm için büyük gayret ortaya koyan yerel gazetelerde yer alan haberlerden önemlilerini sizlere sunuyoruz.

26 KASIM 2009 PERŞEMBE
YEREL GAZETE BAŞLIKLARI…

MANŞET: BAŞVURU TAMAM


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın, Lisans düzeyinde Sosyal Güvenlik Bölümü açılması için KSÜ senatosuna başvuruyu tamamladı.

MEMLEKET: İL ÖZEL İDARE’NİN 2010 YILI BÜTÇESİ 38 MİLYON TL

İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Okumuş, gerçekçi bir bütçe hazırlandığını ve 2010 yılında da yatırımlara ağırlık verileceğini belirtti.

OBJEKTİF: İLİMİZ VALİSİ MEHMET NİYAZİ TANILIR; “İNSANLARIN MARAŞ BİBERİNDEN HABERDAR EDİLMESİ GEREKİYOR”

KATSO öncülüğünde oluşturulan tanıtım grubu ile ‘Maraş Biberi’ için seferberlik başlatıldı.

AKŞAM POSTASI: 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLADI

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ‘Milletimizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için yılmadan çalışacağınıza yürekten inanıyorum’ dedi.

01 ARALIK 2009 SALI
YEREL GAZETE BAŞLIKLARI…

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN: ESKİ BAYRAMLARI ÖZLEDİK


Eskiden bayramlar ne güzeldi öyle değil mi? Akraba ziyaretleriyle sevgiler tekrar bütünleşir, aile bağladı daha da kuvvetleşirdi. Geliş-gidişler çoğalırdı. Ve evleri bir kalabalık beklerdi bayram sabahı ile birlikte…


MANŞET: DEVLET-VATANDAŞ KUCAKLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısı ile geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni bayramın ilk günü öğretmen evi salonunda gerçekleştirildi.

YORUM: AKP’LEŞİYOR MUYUZ?

MHP’nin içinde en ön saflarda bulunan bazı partililer, il yönetiminin yönetiminden memnun olmadıklarını imalı biçimde dillendiriyor.

MEMLEKET: HUZUREVİ’NDE EĞLENCE

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurevinde kalan yaşlılara yönelik eğlence düzenlendi.

OBJEKTİF: BAŞKAN KUYBU’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu’dan örnek davranış. Kuybu, bayramda da geleneksel hale getirdiği Huzurevi ve Çocuk Yuvası ziyaretlerinde bulundu. (www.kanal46.com)