Hatay'ın Akçaova Köyü'ndeki ilköğretim okulunda yürekleri yakacak olaylar silsilesi yaşandığı ortaya çıktı. Köy okulunda görevli beden eğitimi öğretmeni, önce 11 yaşındaki öğrencisi H. Y.'yi istismar etti ve 5 yıl boyunca 10 öğrenciye de aynı dehşeti yaşattı. Sapık öğretmen, istismar ettiği çocukları başka öğretmenlere de pazarlamıştır.

İSTİSMAR MAĞDURU KÜÇÜK KIZIN YÜREK YAKAN SÖZLERİ!

Halk TV'nin haberine göre zorla kürtaj olan H. Y., istismar sürecinde yaşadıklarını anlattı. Sözleriyle Türkiye'yi ağlatan küçük kız, "Tek hayalim okumaktı. Bana bunu yaptı" dedi. Sapık öğretmen firari durumdayken, H. Y.'nin tek hayali, liseye gidebilmekti. Ancak ailesinin bu duruma rızası yoktu.

SAPIK ÖĞRETMENİN DEHŞETİ ANLATILDI!

H. Y. anlatımına göre, öğretmen Murat Sağıroğlu, bir etüt günü, H. Y.'den, okulun bilgisayar odasına çay getirmesini istedi. Ancak burada korkunç olaylar yaşandı. Sağıroğlu, H. Y.'yi darp ederek tecavüz etti ve istismar burada da son bulmadı. Okulun çatı katında, tuvalette, giyinme odasında, fırsat bulduğu her yerde H. Y.'yi darp ederek tecavüz etti ve çocuğun çıplak fotoğraf ve videolarını çekti. H. Y. istismar sonucu hamile kaldı ve Sağıroğlu onu arkadaşının kliniğine götürerek kürtaj yaptırdı.

DİĞER ÖĞRETMENLER DE İSTİSMAR MAĞDURU OLDU!

Dosyaya göre, Sağıroğlu, H. Y.'yi tehdit ettiği görüntüleri kullanarak onu diğer öğretmen arkadaşlarına da "pazarladı." Bu korkunç durum sonucunda H. Y.'nin nişanlısı olayı fark etti ve durum ortaya çıktı. H. Y. şikayetçi oldu ve Sağıroğlu'nun kendi ablasına ve okuldaki başka arkadaşlarına da aynı şeyleri yaşattığını belirtti.

İSTİSMARIN ORTAYA ÇIKIŞI VE SAPIK ÖĞRETMENİN SAVUNMASI!

Soruşturma sonucunda Sağıroğlu hakkında arama kararı çıkarıldı ve evine yönelik yapılan baskında önemli bir delil bulundu. Sağıroğlu'nun istismara uğrayan 10 öğrenci ifadesi de dosyada yer aldı. Sapık öğretmen, suçlamaları reddederek "Öğrencilerimle rızaları doğrultusunda birlikte oldum" şeklinde savunma yaptı.

Tekelci Firmalara Darbe: Artık Ürün Fiyatları Ortak Etiket Belirleyecek! Tekelci Firmalara Darbe: Artık Ürün Fiyatları Ortak Etiket Belirleyecek!

SAPIK ÖĞRETMEN HAKKINDA VERİLEN CEZA VE KAÇIŞI!

Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Çocuğun basit cinsel istismarı", "Özel hayatın gizliliğini ihlal", "Reşit olmayanla cinsel ilişki", "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından dava açılan Sapık öğretmen hakkında 158 yıla yakın hapis cezası verildi. Ancak karardan hemen önce tahliye edildi ve kaçmayı başardı. Sağıroğlu'nun dosyası istinaf mahkemesine gönderildi.

TOPLUMDA BÜYÜK YANKI UYANDIRAN OLAYIN İZLERİ!

Bu korkunç olay, toplumda büyük yankı uyandırdı ve çocuk istismarı konusundaki duyarlılığı artırdı. Olayın mağduru H. Y.'nin yürek yakan sözleri, insanların gözlerini yaşarttı ve çocukların korunması için daha etkili önlemler alınması gerekliliği bir kez daha vurgulandı.

(Kaynak: Halk TV)