Kahramanmaraş’ın Göksun ve Afşin ilçesinde kış şartları ile mücadele kapsamında kapsamlı bir çalışma ekibi hazırlandı.

Göksun ve Afşin ilçesinde karla mücadele ekipleri, vatandaşların zorlu kış şartlarında mağduriyet yaşamamaları için her an teyakkuz durumuna geçti.

Kahramanmaraş'ta Sultan melek oldu Kahramanmaraş'ta Sultan melek oldu

Göksun’daki karla mücadele çalışmaları hakkında bilgiler veren Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, “Ekiplerimiz karla mücadeleye her zaman hazır. Kahramanmaraş’ın en yoğun kar alan ve en yoğun sert kış şartlarını yaşayan bölgesi Göksun. Ama buna rağmen çok tecrübeli ekibimiz var ve karla mücadelede hiçbir zaman vatandaşlarımıza ulaşım sıkıntısı çektirmiyoruz. Kar yağışlarını uzun zamandır bekliyorduk ve nihayet yağmaya başladı. Bizler ulaşım imkanlarını sağlayarak, ekibimizle vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Biz Göksun Belediyesi olarak tüm ekipmanlarımızla kış şartlarına hazırız” dedi.

Yapılan planlamalar doğrultusunda 7/24 esasına göre çalışacaklarını söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Karla mücadele için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ekiplerimizi 2 farklı lokalizasyonda görevlendirdik ve şu an 7 adet karla mücadele aracımızla kış şartlarına hazırız. Herhangi bir aksamaya izin vermeden karla mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Donanımlı ekip ve ekipmanlarımız, vatandaşlarımızın herhangi bir şekilde mağduriyet yaşamaması için 7/24 teyakkuzda olacaktır” diye konuştu.