Onikişubat ilçesine bağlı Süleyman Şah Mahallesi’nde yaşayan 39 yaşındaki Ali Soy, 16 Nisan’da ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Ali Soy’dan haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Arama faaliyetleri kapsamında çalışmalar sürerken Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 5 Nisan Mahallesinde ağaçta asılı bir insan cesedi buldukları konusunda ihbarda bulundu. Yapılan ihbar inceleme yapan polis ekipleri, cesedin 1 aydır kayıp olan Ali Soy’a ait olduğunu belirledi.
Ali Soy’un cesedi Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için KSÜ Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kahramanmaraş'ta 1 aydır kayıptı! Cesedi bulundu!
Kahramanmaraş’ta 2 çocuk babası olan ve 1 aydır kendisinden haber alınamayan 39 yaşındaki Ali Soy’un ormanlık alanda cesedi bulundu

YORUM EKLE
1
Rusya'dan misilleme geldi! Finlandiya'nın...
2
NYT. Biden'ı uyardı: ABD'yi savaşa sürükleme!
3
İsveç'te oyla tehdit! "Desteğimi çekerim"...
4
Düşük faizli kredi kullanım şartları... Konut...
5
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın,...
6
KSÜ Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Yılmaz...
7
Yeşilçam’dan Şarkılar Konseri Müzikseverlerle...
8
Büyükşehir Şehre Yeni Projeler Kazandırmaya Devam...
9
Sürücülerin Dikkatine!
10
Usta Yazarlarla İmza Günü ve Söyleşi Etkinliği
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER