Türkiye’nin en güvenli illerinden biri olan Kahramanmaraş’ta asayiş ve huzuru sağlamakla görevli polislerin özverili çalışmaları miniklerin gözünden kaçmadı.

Pandemi döneminde Kahramanmaraş’ta vatandaşlara yönelik daha duyarlı çalışmalara imza atan Polislere Ravza, Fatma Sude Gülçin kardeşler mektup yazdı. Mektuplarında polislere sevgilerini dile getiren minikler; “Polis Amcalar biz sizi çok seviyoruz. Siz bizi her zaman koruyorsunuz. Koruduğunuz için teşekkür ederiz. Siz süper kahramansınız, hepinizi çok seviyoruz.” İfadelerini dile getirdi.

Oturdukları apartmanın önünde uygulama görevinde bulunan polislere mektubu teslim eden miniklerin mektubu görev başındaki polislere duygulu anlar yaşattı. Mektuptan haberi olan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu il emniyet müdürlüğü olarak polis vatandaş ilişkilerini her zaman ön planda tuttuklarını, Ravza ve Fatma Sude kardeşlerin bu şekilde duygularını ifade ederek görevli polislere ulaştırmasının oldukça anlamlı olduğunu belirtti. Cebeloğlu çocukların bu duyarlı davranışını karşılıksız bırakmayarak çocuklara çeşitli hediyeler gönderdi.

Kardeşlerden Fatma Sude Gülçin ise şunları söyledi: ‘’Çünkü onlar süper kahraman onlar bizi koruyor onlar bizim polisimiz iyi ki varlar!’’ dedi

Öte yandan mektubu yazan Ravza Gülçin: ‘’Onlar böyle anneleri ile babalarından ve çocuklarından ayrı nöbet tutuyorlar yoruluyorlar bizde onlara bir mektup yazarak şeker vererek hediye etmek istedik Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ederiz dedi!

Kızlarının yazdığı mektubu hakkında konuşan baba Süleyman Gülçin: ‘’Çocuklarım pandemi döneminde polisler ile daha yakın olabilmesi için polis amcalarını övgüyle anlatarak çocuklarımı polis amcalarına daha yakın olmasını düşündüm hiç haberim olmadan polislere bir mektup yazmışlar ‘’Baba onlar bizim süper kahramanlarımız’’ dediler şeker getirerek görev başındaki memur arkadaşlara takdim ettiler, polis arkadaşlar ise çok memnun oldular, kızlarımın hayal gücü çok geniş polisleri çok seviyorlar onlar bizim süper kahramanımız onlar olmasa biz naparız diyorlar. Ben de kızlarımı bu şekilde topluma kazandırmak istiyorum, polis jandarma vatandaş elele’’ dedi.

Editör: TE Bilisim