DEVLETİMİZ VATANDAŞINI YALNIZ BIRAKMADI
10 binlerce personel, araç ve gereçlerle felaket bölgesine büyük bir çıkarma gerçekleştirdik. Devletimiz artık 80'lerin 90'ların enkaz altında kalan devleti değildir. Devletimiz afetler karşısında vatandaşlarımızı yalnız bırakmamıştır. Türkiye sivil toplum kuruluşlarının da olağanüstü çabasıyla dünyaya örnek olacak şekilde yönetmiştir. Yıkılan ve hasar gören binaların yerine yenisini inşa etmeye başladık. Bunları 1 sene içerisinde bitireceğiz. Hak sahiplerine binalarını teslim edeceğiz. Bunu daha önce depremlerle sarsılan illerimizde sağladık. Sel ve yangın afetini yaşayan illerimizde de aynısını yapacağız. Tek kaygımız muhalefetin bu çalışmalara destek olmak yerine günlük siyasetin kısır tartışmalarına alet etmesidir.

MUHALEFET YİNE SINIFTA KALDI
Öyle ki vatandaşlarımızın canının ve malının derdine düştüğü bir dönemde muhalefet partileri istismar peşinde koştular. Olmadık iftiralarla, yetmediği yerde yalan terörüne sarılarak insanımızın kafasını bulandırmaya çalıştılar. Daha önce yüzlerce kes şahit olduğumuz gibi doğal afetler konusunda da muhalefet sınıfta kalmıştır. Bu süreçte hep birlikte yaşadıklarımız ülkede yerli ve milli bir muhalefet açığı olduğunu göstermiştir. Biz siyasetimizi tabii bu muhalefete göre belirlemiyoruz. Varsın onlar milletin acısının üzerinde tepinmeyi muhalefet sansın. Varsın onlar ahlaksız siyaset yaparak siyaset kurumunu kirletsinler.

FATİH KİM, SİZLER KİM
İBB Başkanı'nı Fatih'e benzetiyor. Bunlar Fatih'in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar. Ne diyor, duvarlara yazdılar. Şuydu; diyorlardı ki 'Zulüm 1453'te başladı' Meral Hanım sen kimi kime benzetiyorsun. Duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla aynı yolda yürüyorsun. Gezi Parkı olaylarında, Bizans olaylarını yaşayanlarla beraber yürüyorsun. Sizin farkınız yok. Fatih kim, sizler kim? Varsın onlar sen ben kavgasıyla günü kurtarma çabası içinde olsunlar, hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız.

AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLDİR
Z kuşağı, Y kuşağı diyorlar ya, hepsi burada, etnik ve kültürel fay hatları üzerinden yapılan provokasyonlara prim vermediniz. AK Parti sadece kendi insanımızın değil, tüm mazlumların da partisidir. Milletimizin başına gelen felaketler bizler kadar onları da hüzünlendiriyor. 15 Temmuz'da milletimiz sokaklarda darbecilere direnirken dünyanın dört bir yanındaki insanlar da bizim için dua etti. AK Parti sıradan bir parti değildir. Bu hareketin kökleri Malazgirt'tedir Söğüt'tedir, Dumlupınar'dadır, Çanakkale'dedir.

Editör: TE Bilisim