Kahramanmaraş’a turizm ve inşaat sektöründe hizmet veren ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Ramada Otel Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özge dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. Özge’lerin düğününe Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yanı sıra siyaset ve iş dünyasından seçkin davetli topluluğu katıldı.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Özge İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Özge’nin oğlu Ümit Özge, Ümran Atasay ile dünya evine girdi.

Ramada otelde gerçekleşen sade düğün töreninin nikahını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün’ün nikah şahidi olduğu düğün törenine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Cihat Sezal, Habibe Öçal, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Belediye Başkanları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Özge Ailesi bu mutlu gününde Pandemi tedbirleri nedeniyle davetli listesini kısa tutarken, düğün törenine Ak Parti, CHP ve MHP’nin tüm Kahramanmaraş milletvekilleri ile tüm ilçe belediye başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.

Kanal46 ailesi olarak Ümit Özge ve Ümran Atasay çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.