Cebeloğlu: ''Kuruluşundan bu güne devletizimizin bekası, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için suç ve suçlularla karşı özveriyle sürdürdüğümüz mücadelemizi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, mesai mefhumu gözetmeden ifa etmekteyizi Görevimizi yerine getirirken öncelikle hukukun üstünlüğüne, çağdaş demokratik değerlere bağlı bir şekilde devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan her türllü tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kutsal bir görev vazife bilen tüm çalışma arkadaşlarımla görevimizin başındayız.

Huzurve güvenin etkin kalıcı hale getirilmesi: teknik ve teknolojik imkanların suçla mücadelede kullanılması her tüm teşkilat taradından hukuk kurallarını uygulanması eğitime önem verilmesi her anlamda disipline riayet kaliteli hizmet sunma anlayışı vatandaşlarımızla saygı-sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin geliştirilmesi ile mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 176.Kuruluş Yıldönümü kutlar aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi malüllerimizi ve emeklilerimizi minnetle anarım.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde çalışan çalışan personelimize aileleriyle birlikte sağlık başarı ve mutluluklar dilerim''