Kahramanmaraş'ta kadın cinayeti: Eşini bıçakla öldürdü Kahramanmaraş'ta kadın cinayeti: Eşini bıçakla öldürdü

Yıllardır Kahramanmaraş’a söz verilen hızlı tren yerine trencikle yetineceğiz. Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep bağlantısında en azından Türkoğlu- Narlı’dan geçer umudu, atılan temellerle son buldu.

Nurdağ’ı Kahramanmaraş Arası sorti yapacak bir vagonla idare edeceğiz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin en uzun demiryolu tüneli olan 'Bahçe-Nurdağı Varyantı Demir Yolu Tüneli' açılışında bulundu.

Törenle açılan 17 kilometrelik tünel, ülkenin ulaşım altyapısında önemli bir adım olarak değerlendirildi. Tünelin açılışında Kahramanmaraş halkının tepkisi dikkat çekiyor.

SİZCE HIZLI TREN GELMİŞ Mİ OLUYOR?

Kahramanmaraş’ın son 10 yılda en çok konuştuğu konulardın başında gelen Ankara-Konya-Mersin-Adana-Osmaniye ve Gaziantep Hızlı tren projesinde yine istediğini alamadı. Yıllarca meydanlarda verilen sözler bir vagonla kaldı. Kahramanmaraş’ın hızlı tren projesi Nurdağı Kahramanmaraş arası konulacak bir vagonla gerçekleşmiş olacak.

NEREDE BU HIZLI TREN?

Kahramanmaraş halkı, Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin açılışını olumlu bir gelişme olarak değerlendirse de, 10 yıldır beklenen umut boşa çıktı.

Tünelin açılışında siyasetçilerin coşkuyla yaptığı konuşmalar, Kahramanmaraşlıları umutsuzluğa sevk etti.