Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan önemli bir etkinliği daha gerçekleştiriyor. “Bir Başka Orkestra” adlı orkestra, 15 Mayıs Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde dinleyicilerle buluşacak. Saat 20.00’da başlayacak olan bu anlamlı konser, özel gereksinimli bireylerin sanatsal potansiyelini sergileyerek önemli bir sosyal mesaj verecek.

“BİR BAŞKA MARAŞ” KONSERİ SANATLA BULUŞUYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Açık Sahne Sanat Akademisi iş birliğiyle kurulan ve üyeleri özel gereksinimli bireylerden oluşan “Bir Başka Orkestra”, toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. “Bir Başka Maraş” adlı konser, şehrin kültür sanat hayatına katkı sunmanın yanı sıra, müziğin birleştirici gücünü gözler önüne serecek. Konserde, orkestra üyeleri, dinleyicilere duygusal ve anlamlı anlar yaşatacak.

KONSERİN ŞEFİ EZGİ TEKGÜL

Konserin şefliğini, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Tekgül üstlenecek. Tekgül yönetimindeki orkestra, çeşitli klasik ve modern eserleri seslendirerek dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

TÜM MÜZİKSEVERLER DAVET EDİLDİ

Kahramanmaraş’ta araç sürücülerine uyarı: belirli güzergâh geçici olarak trafiğe kapatılacak Kahramanmaraş’ta araç sürücülerine uyarı: belirli güzergâh geçici olarak trafiğe kapatılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, konsere tüm müzikseverlerin davetli olduğu duyuruldu. Etkinlik, şehrin kültürel dokusuna katkı sağlarken, toplumsal duyarlılığı artırmayı da hedefliyor. Kahramanmaraş’taki bu anlamlı konser, müzikseverleri bir araya getirerek dayanışma duygusunu pekiştirecek.