Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir aile içi şiddet olayı yaşandı. Tartıştığı karısını bıçakla ağır yaralayan koca, polis tarafından gözaltına alındı.

Kahramanmaraş’ta okullar saat kaçta açılacak?
Kahramanmaraş’ta okullar saat kaçta açılacak?
İçeriği Görüntüle

ŞİDDET VE ANİ BİR BIÇAKLAMA

Kale Mahallesi, Hacı Murat Sokak'ta ikamet eden Mustafa Y. ile eşi Ş.Y. arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen sözlü münakaşa fiziksel kavgaya dönüştü. Yaşanan bu gerilimli anların ardından Mustafa Y., eline aldığı bıçakla eşi Ş.Y.'yi vücudunun farklı bölgelerinden yaraladı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Komşuların çığlık sesleri üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Kanlar içinde kalan ve durumu ağır olan Ş.Y.'ye ilk müdahale, olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla Afşin Devlet Hastanesi'ne sevk edilen kadın, acil serviste tedavi altına alındı.

ZANLI GÖZALTINDA

Eşini yaralayan Mustafa Y., olay yerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu devam eden zanlıyla ilgili soruşturma sürüyor.