Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine bağlı Serintepe Mahallesi’nde yaşanan silahlı çatışma, 1 kişinin yaşamını yitirmesine ve 1 kişinin yaralanmasına neden oldu.
MÜSTAKİL EVDE TARTIŞMA KANLI BİTTİ
Serintepe Mahallesi’ndeki bir evde tartışma şiddeetlendi ve taraflar arasında silah kullanıldı. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, 34 yaşındaki Hüdayi Fakıoğlu ve 25 yaşındaki H.Ç.’ye ateş açtıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.
EKİPLER HIZLA OLAY YERİNE ULAŞTI
Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan ekipler, Hüdayi Fakıoğlu ve H.Ç.’yi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne ulaştırdı.
HÜDAYİ FAKIOĞLU HAYATINI KAYBETTİ
Hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Hüdayi Fakıoğlu, yaşamını yitirdi. H.Ç.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
POLİS KAÇAN ŞÜPHELİLERİ ARIYOR
Kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çapta soruşturma yürütüyor. Yetkililer, yaşanan görgü tanıklarından bilgi toplamaya devam ediyor.