Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi sarsıcı bir spor kazasına sahne oldu. Arkadaş grubuyla futbol oynamak için sahaya çıkan 45 yaşındaki Selahattin Atlı, müsabaka esnasında talihsiz bir an yaşadı. Maçın heyecanı sürerken kalede görev alan Atlı, üzerine gelen sert topun göğsüne isabet etmesiyle bir anda yere yığıldı.

Kahramanmaraş Nurhak Atıksu Arıtma Tesisi Açıldı: Detaylar
Kahramanmaraş Nurhak Atıksu Arıtma Tesisi Açıldı: Detaylar
İçeriği Görüntüle

ONİKİŞUBAT'TA FUTBOL MAÇINDA KORKUNÇ ANLAR

Selahattin Atlı’nın aniden yere düşmesi üzerine takım arkadaşları durumu fark ederek hemen yardıma koştu. Saha kenarında yapılan ilk müdahalenin ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, Atlı’yı ambulansla en yakın hastaneye sevk etti.

HASTANEDEKİ TÜM ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI

Acil serviste doktorların yoğun çaba sarf ettiği Selahattin Atlı, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Acı haberi alan yakınları ve futbol arkadaşları hastane önünde büyük üzüntü yaşadı. Emniyet güçleri, halı sahada meydana gelen ve ölümle sonuçlanan bu üzücü olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.