Kahramanmaraş’ta gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil, Kuzey Çevre Yolu’nda park halindeki iki araca çarptı. Çarpışmaların ardından otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

KAZA KUZEY ÇEVRE YOLU’NDA MEYDANA GELDİ

Kaza, 5 Ekim 2026 tarihinde saat 00.30 sıralarında Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu’nda yaşandı.

M.B.T. idaresindeki 34 EPP 424 plakalı otomobil, Teras Kavşağı’ndan Tömek Kavşağı yönüne ilerlediği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle otomobil, yol kenarında bulunan park halindeki bir araca çarptı. Çarpışmanın ardından savrulan otomobil, kısa mesafe ilerledikten sonra başka bir park halindeki araca daha çarparak durdu.

OTOMOBİLDE SIKIŞAN SÜRÜCÜ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü M.B.T. araçta sıkıştı. Çarpışmanın ardından bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekipleri, ağır hasar alan otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma yürüttü. Ekiplerin müdahalesi sonucunda M.B.T. araçtan çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla hastaneye götürüldü. M.B.T.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta sezonun ilk karı yağdı: Nurhak Dağı beyaza büründü
Kahramanmaraş’ta sezonun ilk karı yağdı: Nurhak Dağı beyaza büründü
İçeriği Görüntüle

Kazada park halindeki iki araç da zarar gördü. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobilde ise büyük çapta hasar oluştu.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Kazanın ardından ekipler Kuzey Çevre Yolu’nda güvenlik önlemleri aldı. Trafik kazasının nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.