Son dönemde ünlü isimler ardı ardına makyajsız hallerini yayınlıyor. Bir akım haline gelen bu durum Hadise'nin makyajsız görüntülenmesi sonrası gelen eleştirilere yine makyajsız fotoğraf paylaşması ile başlamıştı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş de bu akıma uyan ünlülerden biri oldu. Gündeş'in paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı. İşte Ebru Gündeş ve diğer ünlü isimlerin makyajsız halleri...

EVA LONGORIA

Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle tanınan Eva Longoria sosyal medyadan makyajsız paylaşımda bulundu.

GAL GADOT

Yaz sezonunun gişe canavarı Wonder Woman ile şöhretini pekiştiren Gal Gadot önceki gün Instagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.
19 Mart'ta ikinci kızı Maya'yı dünyaya getiren 32 yaşındaki Gadot, fotoğrafın altına düştüğü notta kızının gaz sancısı nedeniyle sabaha kadar uyumadığını belirtti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve ailesiyle birlikte çektiği fotoğraflarla adından söz ettiren Cindy Crawford, son paylaşımı ile model disiplininden kopmadığını gösterdi.


Sabahın erken saatlerinde spor salonuna giden 52 yaşındaki güzel, makyajsız göründüğü fotoğrafa, "Erkenci kuş spor salonunda" notunu düştü.

ADELE

KENDALL JENNER

Podyumların aranan modellerinden Kendall Jenner, New York sokaklarında görüntülendi. Güzelliği ve pürüzsüz cildiyle ünlü markaların elçiliğini üstlenen Jenner, makyajsız yakalandı. Gazetecileri karşısında görünce panikleyen model, yüzünü eliyle kapatmaya çalıştı. Sivilce ve izlerini saklamak isteyen Jenner, yine de görüntülenmekten kurtulamadı.

SEDA AKGÜL

Sunucu ve yazar Seda Akgül sosyal medyadan sıfır makyajlı fotoğrafını yayınladı. 47 yaşındaki Akgül kareye "Pazar halleriiii" notunu düştü.

MERVE SEVİ

Makyajsız fotoğraf paylaşma akımına oyuncu Merve Sevi de katıldı.

31 yaşındaki Sevi, sıfır makyaj fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Yalancı Yarim dizisiyle yıldızı parlayan, son yıllarda ise tiyatroya ağırlık veren Sevi, en son Hayat Mucizelere Gebe dizisinde rol almıştı.