İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol’un dört yıllık evliliği çatırdadı! Bir süredir oğulları Ali için bir araya geldiği konuşulan ünlü çiftin, anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı iddia edildi.

"KIZIMIZ OLSUN İSTİYORUZ"

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol'un evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleri çıkmıştı. Çelikkol, Instagram hesabından eşinin çektiği fotoğrafı "Kıymetlim'in gözünden" notuyla paylaşarak, dedikoduları yalanlamıştı.

Mihre Çelikkol (32), "Çocuk defterini kapattınız mı?" sorusuna, "Hayır, aksine ikinciyi düşünüyoruz. Bir de kızımız olsun istiyoruz. Hatta adı bile şimdiden belli" yanıtını vermişti.

BİR OĞULLARI VAR 

2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çift, oğullarına Ali adını vermişti.

KAR KEYFİ

Vaktinin çoğunu oğluyla geçiren ve keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, son olarak Ali ile kar oynamaya gitti. Çelikkol, oğlunu havaya atarken çekilen pozunu paylaştı.

Daha önce 'Karadağlar', 'İffet', 'Siyah Beyaz Aşk', 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi dizilerde rol alan 39 yaşındaki oyuncu, paylaşımına; "Sensiné notunu düştü. Çelikkol ile Ali'nin pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

"BİR ÇOCUĞUN BÜYÜMESİ BÜYÜLEYİCİ BİR ŞEY"

Geçtiğimiz hafta da Şamdan dergisine röportaj veren İbrahim Çelikkol, "Şu an sizi sevinçten havalara uçuracak bir şey olsa, bu ne olur?" sorusunu şöyle cevaplamıştı:

"Oğlumla ilgili pozitif her şey. Bir çocuğun büyümesi ve gelişim aşamaları büyüleyici bir şey. Onunla kurduğum bağ çok kuvvetli. Onda yeni gördüğüm her şey beni sınırsız mutlu ediyor.

Kaynak:Miliiyet