Antalya'da kimliği belirsiz bir aşığın astığı "Seni seviyorum" yazılı afiş, talep edilen süre dolduktan sonra kaldırıldı.Güncelleme:17 Mart 2011 18:33
Antalya'da Yener Ulusoy Bulvarındaki üst geçide kimliği belirsiz bir kişi tarafından "Seni Seviyorum" yazılı bir afiş asıldı. Bu sözün kime ithafen yazıldığı ise belirtilmedi. Ancak ilanın altında Belediye yetkililerine bir çağrının yer almdığı bir de not yer aldı.

Notta; "Görevli abiler, Lütfen ne olur,bu afişi saat 11.00'a kadar indirmeyelim. Söz veriyorum. Ben indireceğim" sözleri yer aldı. Ancak saat 11:00'e kadar afişi asan kimliği belirsiz kişi kaldırmak için gelmeyince, belediye zabıtası devreye girdi.

Saat 11:00'a kadar afişi kaldırmayan belediye zabıtası talep edilen süre geçtikten sonra ilanı yerinden kaldırdı. Öte yandan, seni seviyorum afişini gören kadınların ve genç kızların arasında, "Keşke bu yazı bizim için yazılmış olsa" diyenlerin olması da dikkat çekti. Korsan aşk afişini kimin kim için astığı ise tespit edilemedi. (Mynet)