Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği, “minikaFEST” etkinliğine katılan yüzlerce çocuk, çok sevdikleri minika karakterleri ile doyasıya eğlenerek, tatile "merhaba" dedi.


Yorucu ve yoğun geçen eğitim-öğretim yılını geride bırakan minik ziyaretçilerini karne hediyesi ile karşılamak isteyen Piazza AVM, “minikaFEST”e ev sahipliği yaptı. Okulların tatile girmesiyle rahatlayan çocuklar, “minikaFEST”e yoğun ilgi gösterdiler ve etkinlikte bütün eğitim-öğretim yılının stresini attılar.


Beyblade alanı ve oyun konsollarının yer aldığı alanı coşku ile dolduran çocuklar, kendileri için hazırlanan farklı eğlence duraklarında gönüllerince eğlendiler. Velilerin de izleyici olarak iyi vakit geçirdikleri ve bol bol fotoğraf çektikleri festivale yüzlerce çocuk katıldı. Sevdikleri minika karakterlerinin resimlerini ve maskelerini de boyayan çocuklar, etkinlik süresince unutulmaz anlar yaşadılar.


“minikaFEST” süresince birbirinden eğlenceli aktivitelerle coşan çocuklar, minikaÇocuk ve minikaGo kanallarının sevilen karakterleri ‘Damla, Bay Ay ve Aslan Dan’ ile de buluşma fırsatı yakaladılar. Çocuklar, çok sevdikleri minika karakterleri ile dans ederek eğlencenin tadına vardılar. “minikaFEST” etkinliği ile yaz tatiline eğlenceli bir merhaba deme fırsatı yakalayan çocuklar, minika karakterleri ile bol bol fotoğraf çektirdiler.


(İHA)