Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile başarılı moda tasarımcısı Zeynep Mayruk, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Özel hayatlarını medyadan uzak yaşamayı tercih eden çift, katıldıkları bir davette heyecan verici haberi kamuoyuyla paylaştı.

BEŞ YILLIK AŞK NİKÂHLA TAÇLANDI

Berk Atan’ın yaşadığı trafik kazası sonrası duygusal anlar: Gülsim Ali’den içten paylaşım Berk Atan’ın yaşadığı trafik kazası sonrası duygusal anlar: Gülsim Ali’den içten paylaşım

"Güneşin Kızları", "Söz", "Arıza" ve "Kötü Çocuk" gibi yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tolga Sarıtaş ile modacı Zeynep Mayruk, uzun süredir devam eden ilişkilerini 27 Haziran 2024’te nikâhla resmileştirdi. Çeşme’de gerçekleşen sade ama şık düğün töreni, çiftin yakın dostlarının ve ailelerinin katılımıyla unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer etti.

BEBEK MÜJDESİYLE GELEN HEYECAN

Gözlerden uzak sürdürdükleri evliliklerinde geçtiğimiz haftalarda ilk kez bebek bekledikleri haberleri basına yansımıştı. Ünlü çiftin, 5 aylık hamilelik sürecinin ortasında oldukları öğrenildi. İkili, bu özel süreçte ilk kez bir davette birlikte görüntülendi.

BEBEĞİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADILAR

Katıldıkları organizasyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, bebeklerinin erkek olacağını duyurdu. Çift, bu özel anı paylaşırken duygularını da dile getirmekten geri kalmadı.

“ÇOK HEYECANLIYIZ VE SABIRSIZLANIYORUZ”

Tolga Sarıtaş, ilk kez baba olmanın heyecanını şu sözlerle ifade etti:
“İkimiz de ilk öğrendiğimizde büyük bir şaşkınlık yaşadık. Çok yoğun duygular içindeyiz. Şu an beşinci aydayız ve sabırsızlıkla doğum gününü bekliyoruz. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı diliyoruz, inşallah.”