Antalya’da Manavgat ve Gündoğmuş, Muğla'da Marmaris, Köyceğiz, Milas ve Seydikemer yangınları devam ediyor. Tunceli Hozat'ta da ekipler söndürme çalışması için seferber olmuş durumda.

Türkiye'nin birçok farklı yerinde günlerdir süren orman yangınları ülkeyi yasa boğdu. Kontrol altına alınmaya çalışılan yangılar için sosyal medyada mesaj yağıyor.

Destek yerine eğlenceli paylaşımlarına devam edenler ise Onur Büyüktopçu'yu isyan ettirdi. Ünlü oyuncu ve sunucu, sosyal medya hesaplarından bu yönde gönderi yayınlayanlara isyan etti.

DEFOLUP GİDİN

"DEFOLUP GİDİN" 

Instagram'da paylaşım yapan Büyüktopçu şu ifadeleri kullandı:
"Üç gündür zor dayandım. 'Karışmayım' dedim, sustum sustum sustum. Ama artık yeter, delirttiniz adamı..."

"Selfileriniz, içkileriniz, danslarınız, yemekleriniz batsın. Allah aşkına beni silin, engelleyin. Kendi dünyanızda mutlusunuz çünkü beter olun. Gerçekten bazı tanıyamadığım arkadaşlarım, mahalle yanarken yer aldıkları yerdeler, yazıklar olsun..."

"Ülke yanıyor ülke, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor. Sen de hala yan koyda şampanyalar patlatıp, yat partilerinde ol. Yazmayım diye üç gündür kendimle savaştım ama artık yeter, defolup gidin."

KARDEŞLERİMİZ

"KARDEŞLERİMİZ" 

Büyüktopçu, bir diğer paylaşımına ise "Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesine, Rusya ve Ukrayna yangın söndürme uçağı, Azerbaycan ise 500 kişilik yardım ordusu ve helikopterle destek vermeye çalışıyor. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı'na bağlı ekiplerden 100 kişilik ilk grup, önceki gece Dalaman'a ulaştı ve dün söndürme çalışmalarına aktif destek verdi. Kardeşlerimiz sizlere ne kadar teşekkür etsek az" mesajını yazdı.

Onur Büyüktopçu'nun sosyal medyada gündem olan paylaşımına, Deniz Akkaya ve Duygu Bal gibi ünlü isimlerden destek yorumları geldi.