Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde haftalık olarak yayımlanan Pazarcık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Suat Yenipınar’ın kızı Özlem düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Pazarcık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Suat Yenipınar’ın kızı Özlem dünya evine girdi. 23 Haziran Pazartesi akşamı Kahramanmaraş Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreninde meslektaşımız Suat Yenipınar’ı bu anlamlı gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Saat 19.00’da başlayan düğün törenine; Pazarcık Kaymakamı Günay Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Karapınar, Pazarcık Askerlik Şubesi Başkanı Ömer Kodaman, PANİAD Başkanı Kamil Dalkara, Mal Müdürü Abdulkadir Aydın, Pazarcık İHL Müdürü Mehmet Akarsu ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Suat Yenipınar bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayanlara tek tek teşekkür etti.

Bu haftaki editör köşesinde düğün ile ilgili duygularını ifade eden Yazı İşleri Müdürü Suat Yenipınar yazısında şunlara yer verdi:

Dostlara Teşekkür

Geçtiğimiz pazartesi akşamı biricik kızımızı evlendirdik. Bir kız babası olarak zor bir durumdu. Kolay değil, yetiştiriyorsun, gözbebeğin gibi bakıyorsun ama vakti-zamanı gelince kuş misali uçup gidiyor.

Tarifi zor ve karmaşık bir duygu. Allah acılarını göstermesin. Önemli olan onların mutluluğu ve huzuru.

Allah mutluluklarını daim eylesin.

Benim için çok önemli olan bu gecede çok değerli dostlarım beni yalnız bırakmadı.
Mutluluğumuza ortak oldular.

Müsaade ederseniz bu değerli dostlarımı isim isim zikrederek teşekkür etmek istiyorum.
En başta değerli kaymakamımız Sayın Günay Öztürk. Mütevazi kişiliğiyle, mükemmel insanlığıyla hayatımızın bu en anlamlı anlarında yanımızdaydı. Ailem adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Davetimize icabetleriyle mutluluğumuza mutluluk kattılar.

Emniyet Müdürümüz sayın Ümit Karapınar. Dostluğun en güzel tarifini göreceğiniz bir insan. Güler yüzü ve muhabbetiyle bulunduğu ortama neşe katan bir dost.

Ne yazık ki bu değerli insan bu sene tayinci. Pazarcık için büyük bir kayıp olacak. Allah yolunu açık etsin. İnşallah daha güzel görevlerle bu ülkeye hizmetine devam eder. Ona da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bir başka dostum Askerlik Şubesi Başkanı sayın Ömer Kodaman. Onu zaten hep güler yüzlü görürsünüz. Tam bir tevazu örneği. Bizi bu anlamlı gecede yalnız bırakmadı. Yanımızda oldu.

İnşallah darısı kendi başına. Çünkü kendisi de henüz bekar. Allah gönlüne göre versin.
İnşallah Pazarcıklılar tıpkı Levent Çinko gibi onu da evlendirerek gönderirler.

Yine iyi ve kötü günlerimizde her daim yanımızda olan PANİAD’ın değerli başkanı Kamil Bey de bu gecede yanımızdaydı. Efendi ve dürüst kimliğiyle Pazarcık’ın her zaman hizmetinde olan bir insan. Temennimiz Kamil Bey’i Pazarcık’a daha güzel hizmet verebileceği makamlarda görmek.

Bir diğer değerli dostumuz İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akarsu. O da bu gecede bizleri yalnız bırakmadı. Kendisine müteşekkirim.

İl basınından gelen arkadaşlarım, hepinize teşekkür ederim. Beni bu günümde her zamanki gibi yanımda oldunuz sağ olun var olun.

Daha adını sayamadığım birçok dostum yanımdaydı. Bir kız babası için zor bir gün olmasına rağmen dostlarımızın varlığı bizi memnun ve mutlu etti.

Ailem adına hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum.” (www.kanal46.com)