Türkiye Kasaplar ve Besiciler Federasyonu, gerçekleştirdiği genel kurul ile yeni dönem başkanını ve yönetim kurulunu belirledi.

AYSER ÇALIK ORTAOKULU SALDIRISI DAVASINDA İLK DURUŞMA: KARATUTLU, “AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ, DAVANIN TAKİPÇİSİYİZ”
AYSER ÇALIK ORTAOKULU SALDIRISI DAVASINDA İLK DURUŞMA: KARATUTLU, “AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ, DAVANIN TAKİPÇİSİYİZ”
İçeriği Görüntüle

Seçim sonucunda Fazlı Yalçındağ federasyon başkanlığı koltuğuna otururken, Kahramanmaraş iş dünyasını sevindiren bir gelişme yaşandı.

Kahramanmaraş Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran, Yalçındağ’ın yönetim kurulu listesine seçilerek federasyonun karar mekanizmasında yerini aldı.

KASAP VE BESİCİ ESNAFI İÇİN YENİ DÖNEM

Federasyonun yeni yönetiminde görev alan Mehmet Uyduran, şehrin sektördeki sesi olmaya hazırlanıyor. Uyduran’ın federasyon yönetimine girmesi, Kahramanmaraş'taki kasap ve besici esnafının sorunlarının Ankara’da daha güçlü temsil edileceği şeklinde yorumlandı.