Kısa bir müddet önce kurulan ve Türk siyasi hayatında yerini alarak siyasi partiler kervanına son katılan Türkiye Partisi Genel Başkanı Doç. Dr. Abdüllatif Şener, parti teşkilat binasının açılışına katılmak ve halka hitaben bir konuşma yapmak üzere 21 Kasım 2009 Cumartesi günü eşi ile birlikte Kahramanmaraş’a geliyor.

Halk arasında Bahçelievler olarak bilinen Zübeyde Hanım Caddesi, Şelale Park karşısındaki Koru Apt. Kat: 2’de bulunan parti binasının açılışı için cumartesi günü saat 12’de Kahramanmaraş uçağı ile gelecek olan Şener, açılışa genel merkezli tam kadrosu ile katılacak, ardından Şelale Park önünde saat 13.00’de halka hitaben konuşma yapacak ve geceyi de Kahramanmaraş’ta geçirecek.

Kahramanmaraş dâhil 75 ilde teşkilatlandıklarını belirten Türkiye Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İsmail Şeref Alkış, merkezin yanında Elbistan, Nurhak, Afşin, Türkoğlu ve Ekinözü ilçeleri ve beldelerinde teşkilat çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Partime bu kadar tercih ve teveccüh olacağını doğrusu beklemiyordum. Partimize katılım ve teveccüh bizleri mutlu etti, gururlandırdı. Evet, cumartesi günü Kahramanmaraş bir bayram sevinci, heyecanı yaşayacak. Çünkü halkın gönlünde taht kuran genel başkanımız, halka hitaben konuşmayı müteakip şehirde tur atacak, insanları selamlayacak. Saat 16.00’da sanayi ve iş dünyasının temsilcileri ve esnaf ile bir araya gelerek onları dinleyecek, basın toplantısı yapacak, yine aynı akşam Aksu Televizyonunda, Turgay Terzibaş’ın hazırlayıp sunduğu B Planı isimli programına canlı yayın konuğu olacak, siyasi ve gündeme ilişkin düşüncelerini anlatacak. Bu programda ben de hazır bulunacağım..”

Alkış, akşam yemeğini basın ile birlikte Kervanhan’da yiyeceklerini, ertesi günü de karayolu ile Adıyaman il teşkilata binasının açılışı için Adıyaman’a hareket edeceklerini belirterek, partili partisiz tüm Kahramanmaraşlıları açılışa ve mitinge davet ettiklerini de sözlerine ekledi. (Kimlik - www.kanal46.com)