Kahramanmaraş’ın önemli ilçelerinin başında bulanan ve farklı etnik grupların birleşim yeri olan Pazarcık’ta seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisinin ve İYİ Partinin ortak adayı olan Avukat Haydar İkizer, resmi çalışmasını bugün parti seçim bürosundan verdi. Her kesimden destek alarak yolma çıkan İkizer, bir kesimin değil herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

“Hayalimiz ve umudumuz Pazarcık” sloganı ile resmi seçim çalışma kampanyasını başlatan İkizer’e Tilkiler ve Ufacıklı Mahalle sakinlerinden büyük bir katılım ile destek geldi. Sabahın erken saatlerinde seçim bürosunun önüne gelen coşkulu kalabalığı karşılayan İkizer, hep birlikte Pazarcık’ı yönetmek için talip olduğunu söyledi.

COŞKU HAT SAFHADAYDI

Kalabalık bir katılım ile CHP’yi geçen vatandaların önünde bir konuşma yapan CHP ve İYİ Parti Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, “Ben bütün Pazarcık’ın başkanıyım. İttifaklarımız ile çok güçlüyüz. Gün be gün artıyoruz ve çoğalıyoruz. Deyim yerinde ise çığ gibi büyüyoruz” dedi.

ŞEREF DUYDUK

Yeni katılımlardan ötürü şeref duyduğunu belirten İkizer şöyle konuştu: “Aramıza yeni katılan arkadaşların hepsi bize şeref verdi. Gücümüze güç kattı. Huzurunuzda hepsine teşekkür ediyorum. Ben sanal alemin, sosyal medyanın adayı değil, ben gerçek hayatın işte bu meydanda bulanan bu halkın adayıyım. Halkımız ile birlikte, bütün coşkuyu, bütün enerjimizi ve bütün çalışmaları sizde göreceksiniz. Gün ve gün size neler yapacağımızı göstereceğiz. Yaklaşık 1 aydan bu yana Pazarcık halkı beni bağrına basmıştır. Çok büyük işler başardık, büyük katkıların sunduk. CHP ve diğer ittifakların bütün doneleri, bütün grupları halkımız ile birlikte biz bu seçimin galibiyiz. Şimdiden ilan ediyorum kazandığımızı. Size söz veriyorum herşey iyi olacak, Mart’ın sonu bahardır, biz bu seçimde Pazarcık bir evladı ile karşılaşacak. Tarafsız kimseyi ötekileştirmeyen, hiç kimseye ayrım yapmayan bir belediye başkanı olacaktır. Ben ve yönetimim ayrıca meclis üyeleri ile birlikte gerçekten tarafsız, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Bize katkı sunan Tilkiler ve Ufacıklı Mahalle haklına Bayram Haskaya’ya teşekkür ederim”