MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumun bir güven oylaması olduğunu söyledi.

Partisinin Elbistan'da düzenlediği pikniğe katılan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Seçim çalışmalarına bu hafta başlayacaklarını duyurdu.

Paksoy, şunları kaydetti: "Sayın genel başkanımız Ankara'da yapacağı bir toplantı ile Seçim çalışmalarını başlatacak. Ankara'da biz Seçim çalışmaları için AR-GE çalışmalarını tamamladık.

Raporlar partiye verildi. İnşallah onlar da baskı haline getirilip illere ve ilçelere dağıtılacak. Seçim startını hafta içinden itibaren vereceğiz. Hepimize görev düşüyor. 8 yıllık AK Parti hükümetinin memlekete getirdiği durum malum. Toplumun tüm kesimleri fakr-ı zaruret içinde. Hepsi geçimlerini temin edemez durumda. Toplum bir sosyal cinnet geçiriyor. Gazetelerde okuyoruz, evlat babayı öldürüyor. Baba evladını öldürüyor. Yarın bunlar yine iktidar olursa Allah korusun Türkiye'nin sonu ne olur diye düşünüyorum.

Çocuklarımıza, gençlerimize iyi bir Türkiye bırakmak için hep beraber el ele çalışarak bu işi çözmemiz lazım. Bu iş bizlere düşüyor. Bu referandum bir güven oylamasıdır. AK Parti'den memnun olanlar evet diyecek, olmayanlar hayır diyecek."