AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, miting için dün Kahramanmaraş'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kentin ihtiyaçları noktasında da talepte bulunduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş mitingi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere basın toplantısı düzenledi.

İşletmeciliğini Cengiz Kamalı'nın yaptığı Pınarbaşı Destan Tesisleri'nde bugün öğleyin gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, Kahramanmaraş mitingine olan yoğun katılımdan dolayı teşekkürlerini sundu.

Başbakan Erdoğan'ı AK Parti teşkilatı olarak şehre geldiğinde sadece karşılayıp ve miting yapıp yolcu etmediklerini söyleyen Sarıkaya, kentin ihtiyaçları noktasında da talepte bulunduklarını belirtti.

Sarıkaya, "Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasını, Pazarcık- Narlı'ya bölge havaalanı yapılmasını, 5 bin kişilik kapalı spor salonu, Kahramanmaraş Göksun yolunun bitirilmesi, Bölge Araştırma Hastanesi'nin bitirilmesi, Adliye Sarayı'nın tamamlanması, bin 152 derslik ihtiyacımızın giderilmesi, Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kadro, Kahramanmaraş Gaziantep duble yolunun tamamlanması, Kılavuzlu Sulama Kanalı'nın tamamlanması gibi konularda taleplerde bulunduk." dedi.

Yerel seçimlere de değinen Sarıkaya, "Bu yerel seçimin yalnız bir seçim veya iktidar mücadelesi olarak görmüyoruz. Bu seçimi biz Türkiye'nin geleceği, İslam âlemi, Filistin, Irak, Çeçenistan için, kısacası tüm Müslüman halkı için çok önemli görüyoruz." diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da yaptığı konuşmasında Kahramanmaraş'ın Başbakan Erdoğan'ı şehrin tarihinde olmadığı gibi bir kalabalıkla karşıladığını söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Kendilerine katılımın 110 bin civarında olduğunun söylendiğini belirten Poyraz, konuşmasında yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetlere de değindi. (Ajans 46 - Cihan) (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim