AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, partide yeni görev alan yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.


Ak Parti, Kahramanmaraş’ta yeni yöneticilerini tanıttı.


AK Parti Kahramanmaraş il Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısı ile il ve Onikişubat ilçe yönetim kurulu üyeleri, basına tanıtıldı. MADO’da düzenlenen toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak kendini tanıttı.


 İl Başkanı Ahmet Özdemir, yüzde 72 oy alan bir partinin çıtasını yükseltmek için daha fazla çalışmalarını gerektiğini belirtti.


 Partinin misyonuna ve vizyonuna uygun işler yapabilmek için aralıksız çalışacaklarını dile getiren Özdemir ‘’AK Parti teşkilatları bundan sonra istişarelerle hareket eden ve temsil kabiliyeti toplumun tamamına yayılmış bir teşkilat olsun istiyoruz. Kendi içimizde ne kadar çok karar alırsak alalım, bir süre sonra kararlarımızın sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Eğer kararlarınız sorgulanmıyorsa, her yaptığınızın doğru olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz. Basınla da bugün bir araya gelmek ve sohbet etmek istedik. Biz gazetecilerden bizlere eleştirel yaklaşmalarını istiyoruz ‘’dedi


 Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise yoğun bir çalışmanın ardından yeni yönetim kurulu belirlediklerini kaydetti.


 Çok yüksek bir başarı ile ilçe başkanlığının kendisine devredildiğini ifade eden Görgel, bu başarıyı daha da yukarıya taşıyacağını aktardı.