Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığı ile DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan sanayici ve işadamı Mahmut Arıkan, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Mehmet Balduk’un şu aşamada siyasete girmeyeceğinin büyük oranda anlaşılması üzerine kentteki iş dünyasının tek temsilcisi konumunda olan Mahmut Arıkan, geçen Cuma günü partisinin Şekerdere Bulvarı üzerindeki binasına giderek aday adaylığı müracaatını yapmıştı.

19-20 Mart tarihlerinde yapılacak olan ve aday belirlenmesinde bir kriter olarak değerlendirileceği belirtilen ve yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılacağı temayül öncesinde aday adayı Mahmut Arıkan belde ve ilçe gezilerini sürdürüyor.

Gittiği yerlerde büyük ilgi gören Mahmut Arıkan; “Cumhuriyetimizin 100. yılında lider ülke Türkiye, dünya kenti Kahramanmaraş hedefi doğrultusunda AK Parti iktidarının devamı ve ülkedeki istikrarın korunması için bizler de elimizi taşın altına koyduk. Sağ olsunlar parti camiamız da bizlere yakın ilgi gösteriyorlar. Daha önce il genel meclisi üyeliği de yapmam nedeni ile Kahramanmaraş’ın her köşesindeki sıkıntıları ve bunların çözümlerini yakinen biliyorum. İnşallah meclise gittiğimizde de Kahramanmaraşımızın ve ülkemizin gelişme yolunda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışacağız. Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlısını versin.” (www.kanal46.com)