Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Şeref Kazancı, listelerin belli olmasına ramak kala seçim çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Kazancı, Küçük Sanayi Dolmuş Durakları ile Mağralı Mahallesi’nde ziyaretler yaptı.

Şeref Kazancı, Küçük Sanayi Sitesindeki Hastane, Yavuz ve Orman dolmuş duraklarında şoför esnaflarıyla bir araya geldi. Şehrin nabzını da tutan şoför esnafları Kazancıya yürüdüğü yolda başarı dileklerini ilettiler.

Küçük sanayide Kazancının kendi seçim bölgesinde olduğu için sanayinin her kesiminde fotoğraflar ve afişlerle destek veriliyor. Sanayi esnafları kendi içlerinden biri olan Şeref Kazancı’ya ola bildiğince tanıtım desteği sağlıyor. Küçük sanayide binlerce esnaf ve çalışan “İÇİMİZDEN BİRİ” sloganını benimsemiş durumda.

Kazancı dolmuş durakları ziyaretinden sonra Mağralı Mahallesi Muhtarı Hacı Taşkesen ile birlikte Mağralı çarşısında bir kısım ziyaretlerde bulundu. Mağralı esnafının en çok üzerinde durduğu konu; "yalnızca seçim zamanı gelinmesini istemiyoruz milletvekillerimizin tamamını bu sokaklarda yürümesini gezmesini ve bizlerin çayını kahvesini içmesini bekliyoruz. Seçilip gidince Kahramanmaraş’ı unutan, Kahramanmaraş için hiçbir şey yapmayan vekil istemiyoruz" şeklinde ortaya çıktı.

Mağralı mahallesindeki esnaf ziyaretlerinde çok sıcak ilgiyle karşılanan Kazancı kendisine iletilen bu noktaların önemini kendisinin de bildiğini ve seçildiği takdirde her zaman içlerinde olacağını, Ankara’da ve Kahramanmaraş da iletişim ofisleri açarak Kahramanmaraş’ta yaşayan herkesle iletişim içinde olacağını belirti.

Kazancı, bu şehrin çocuğu olduğunu bütün hayatını burada geçirdiğini ve gelecekte de işinin çalışmalarının Kahramanmaraş odaklı olacağının altını çizdi. Belediye karşısında faaliyet gösteren seçim ofisini de birçok insan ziyaret ederek desteklerini belirtiyor. 14 Mart’tan bu yana açık olan seçim ofisinde Kazancı ekibiyle birlikte planlamalar yapıyor. Bütün gezilerden alınan bilgiler arşivleniyor. Mahallelerdeki sorunlar ve talepler düzenli olarak değerlendiriliyor.

Şeref Kazancı’nın seçim ofisi şehirde açılan ilk seçim ofisi olması dolayısıyla da Kahramanmaraş’lının teveccüh göstermesine sebep oluyor. Seçim ofisin de sürekli toplantılar düzenleniyor.

11 Nisan’da Yüksek Seçim Kuruluna listelerde verileceği için birçok yorum ve tahminler heyecanla takip ediliyor. Yazılı basın, internet medyası ve şehrin her noktasından gelen yorumlar mercek altına alınıyor. Her zaman olduğu gibi kazananın Kahramanmaraş olması dileği tekrarlanıyor.

Kahramanmaraş’ın bütün sorunlarını bildiğini ve bunlara çözüm üretmek için aday adaylığı sürecini en güzel şekilde devam ettirdiğini belirten Kazancı sonuçların hayırlara vesile olmasını tüm kalbiyle dilediğini söyledi.