Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkeze bağlı Kale Beldesi’nde Fahri Arıkcan’ı aday gösterdi. Daha önce Ak Parti’den aday adayı olan Arıkcan, Ak Parti’de aday belirsizliği yaşanmasını öne sürerek MHP’ye katıldığını açıkladı.

Arıkcan, bugün öğleyin Merkez İlçe Seçim Bürosu’nda düzenlenen ve Kanal 46'nın da takip ettiği basın toplantısı ile MHP’ye geçerken, Arıkcan’ın rozetini MHP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşcı taktı.

Arıkcan, Ak Parti’de uzun süredir aday belirsizliği yaşandığını savunurken, MHP’ye geçmesindeki en büyük etkenin bu olduğunu söyledi. Arıkcan şunları kaydetti:

“Ben bu yarışa çıkarken Ak Parti’den aday adayı olmuştum. Ancak geçen süreci beğenmediğimden, partinin aday adaylarını çok sıkmasından dolayı bu gün MHP’ye katılıyorum. Amacımız beldemize hizmet etmek, bunu da artık MHP çatısı altında yapmak istiyorum” dedi.

MHP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Mustafa Daşcı ise, katılımından dolayı Arıkcan’ı kutlayarak parti rozetini taktı. (www.kanal46.com)






YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...