Kahramanmaraş’ın AK Parti’li Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve belediye aleyhine yaptığı açıklamalar ile gündeme gelerek apartman inşaatına alması gereken ruhsat konusunda kendisine zorluklar çıkarıldığını öne sürüp belediye ile mahkemelik olan müteahhit Mustafa Karaaslan, bir grup akrabası ile birlikte “MHP’ye gidiyoruz” sloganı altında bir yürüyüş düzenleyerek “MHP saflarına katılıyoruz” açıklaması yaptı.

Kahramanmaraş kent merkezinde haftalık olarak yayımlanan Kimlik Gazetesi’nde daha önce çıkan bir haberde bağımsız belediye başkanı olacağı duyurulan ancak bu katılım ile bu kararından vazgeçtiği görülen Mustafa Karaarslan, “Bundan böyle yolumuz MHP yolu, ilkemiz de bozkurttur” diyerek, beraberinde bir gurup akrabaları ile toplu halde MHP saflarına katıldı.

Haftanın son günü olan pazar günü, beraberinde 200 kişilik taraftar ve akrabaları ile Mega Bilardo Salonun önünde toplanan Karaaslan ve akrabaları, başlattıkları yürüyüşü MHP Seçim Bürosu önünde sona erdirdiler. Karaaslan ve ekibi e burada davul-zurnalarla karşılanırken, “MHP’ye gidiyoruz” diye gelenleri MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Daşçı karşıladı.

Adaşı ile yan yana gelen Mustafa Daşcı ise yaptığı konuşmada; “Kahramanmaraş’ta belediye başkanı olduğumda, AK Parti zihniyeti içerisinde, 20 senede yapılamayanları, çözülemeyen meseleleri 5 yılda çözebilmek, yapabilmek için aday oldum. Kahramanmaraşlıların ilgisine, desteğine teşekkür ederim. 30 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş’ta güneş bir başka doğacaktır” diye konuştu.

Karaarslan, bundan böyle MHP çatısı altında siyaset yapacağını belirterek, “Yuvama, evime geldim. Bizim belediye başkan adayımız Mustafa Daşcı’dır. Kendisi bir şahin mi, kartal mı, bunu hep birlikte göreceğiz. Desteğimiz Daşçı içindir” dedi. (Kaynak:Akşam Postası - www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim