AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine geldi.

Başbakan Erdoğan'ı getiren Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopter Şeker Fabrikası'nın pistine indi.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri, Kahramanmaraş Valisi M. Niyazi Tanılır, Elbistan Kaymakamı Ahmet Altıntaş ile AK Parti milletvekilleri ve öteki yetkililer karşıladı. Başbakan Erdoğan, Elbistan'da İbrahim Karaoğlan Meydanı'nda vatandaşlara hitap edecek.

İŞTE DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ATA ile Malatya'ya geldi.

Başbakan Erdoğan'ın Malatya programına eşi Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan da katıldı.

Başbakan Erdoğan'ı Malatya Havaalanı'nda Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti milletvekilleri, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, işadamı Ahmet Çalık ile öteki yetkililer ve partililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan'ın Malatya programı çerçevesinde gerek havaalanında gerekse şehir merkezinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Başbakan Erdoğan, Malatya'dan, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine geçecek. Erdoğan, Elbistan mitinginin ardından helikopterle Malatya'ya dönerek, burada partisi tarafından düzenlenen mitinge katılacak ve toplu açılış törenlerinde bulunacak.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK YAŞANDI

Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan havaalanına gelmeden, korumaları ile Vali Halil İbrahim Daşöz'ün korumaları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Başbakan Erdoğan'ın korumaları, Vali Daşöz'ün içinde bulunduğu aracı, VİP park alanına almak istemedi. Bunun üzerine korumalar arasında gerginlik oldu.

Vali Daşöz, VİP park alanına girdikten sonra aracı, Başbakanlık korumaları tarafından geri çıkarıldı.

Bunu görüntülemek isteyen basın mensupları da park alanından uzaklaştırıldı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, MALATYA'DAN AYRILDI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitinge katılmak üzere Malatya'dan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter Elbistan'a götürdü.

Başbakan Erdoğan, Elbistan mitinginin ardından tekrar Malatya'ya dönerek partisinin düzenlediği mitinge katılacak.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, 17 MART'TA DA BEYPAZARI'NDA MİTİNG YAPACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting programları arasına illerden sonra ilçeleri de aldı. Başbakan Erdoğan, bugün Elbistan'da, 17 Mart'ta da Beypazarı'nda halkın karşısına çıkacak.

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde otobüsle tur atmış ve vatandaşlara konuşma yapmıştı.

MHP'nin güçlü olduğu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bugün halkın karşısına çıkacak olan Başbakan Erdoğan, 17 Mart salı günü ise iki dönemdir MHP'li belediye başkanları tarafından yönetilen Ankara'nın Beypazarı ilçesinde halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan'ın, Beypazarı Belediye Başkanlığı'nı AK Partili adayın kazanmasına büyük önem verdiği belirtiliyor.

Şu ana kadar 30 yerde miting yapan Başbakan Erdoğan, aralarında bazı ilçelerin de bulunduğu 67 ilde miting yapmayı planlıyor. İlk mitingini 8 Şubat tarihinde Kocaeli'nde yapan Başbakan Erdoğan, son mitingini ise 28 Mart tarihinde Ağrı'da gerçekleştirecek.





Editör: TE Bilisim