Kahramanmaraş Belediyesi’nin çalışmalarını beğenen Başbakan Erdoğan; "Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını yaşatmak için belediyemiz 300 bin metrekare park alanı yapmış. Bu ne gurur verici bir şeydir” dedi.

Kahramanmaraş Belediyesi yeni hizmet binası ile Pınarbaşı bölgesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından belediye önündeki ortak törenle hizmete açıldı.

12 Eylül’de yapılacak referandum oylamasına ilişkin parti teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Müftülük Meydanı’nda halka hitap etmesinin ardından yeni belediye binası ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı hizmete açtı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, Kahramanmaraş Belediyesi’nin birçok büyük başarılara imza attığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kahramanmaraşlıların eniştesi olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını yaşatmak için belediyemiz 300 bin metrekare park alanı yapmış. Bu ne gurur verici bir şeydir. Yeni belediye hizmet binamız ve Muhsin Yazıcıoğlu Park’ımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tele-link yöntemi ile Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na bağlanıldı ve orada TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve aynı zamanda merhum Yazıcıoğlu’nun kayınbiraderi olan Nevzat Pakdil, AK Parti Milletvekili Veysi Kaynak, BBP İl Başkanı Bekir Kılıç Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan ve bazı vatandaşların katılımı ile Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın kurdelesi kesildi.

Aynı zamanda Belediye binası önünde gerçekleştirilen açılış töreninde Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Milletvekilleri Cafer Tatlıbal, Avni Doğan, Fatih Arıkan, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile başkan yardımcıları Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşların katılımı ile belediye binasının açılış kurdelesi kesildi.

Kurdele kesiminin ardından Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Belediye binasını gezerek Başkan Poyraz’dan bina hakkında bilgi aldılar.

Başkan Poyraz günün anısına Başbakan Erdoğan’a "Maraş Berat tablosu" hediye etti.

Daha sonra Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler AK Parti Teşkilatı tarafından KAFUM’da Başbakan Erdoğan’ın onuruna verilen iftar yemeğine katıldılar. (www.kanal46.com)