Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu partisinin Kahramanmaraş seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım töreni için bugün kente geldi. Sağanak yağmur altında yapılan açılış törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.

Merkeze bağlı Şekeroba beldesinde de partisinin adayının seçim bürosu açılışını gerçekleştiren Yazıcıoğlu, daha sonra BBP Kahramanmaraş seçim bürosuna geldi. Partililer ve adaylar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Yazıcıoğlu, yağmura rağmen açılışa katılan partililerine teşekkür etti. Törende ayrıca; BBP’nin il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile il genel meclis üyesi adayları partililere tanıtıldı.

Emniyet mensuplarının geniş güvenlik önlemleri aldığı açılışta konuşan Yazıcıoğlu, iktidarı Türkiye’nin sorunlarını konuşmaya çağırdı. Yazıcoğlu; “Artık Davos’u konuşmayı bırakın. Türkiye’yi konuşalım. İşçinin, memurun, esnafın sıkıntılarını konuşalım. Bunlara çözüm arayalım” dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde seçimlere katıldıklarını kaydeden Yazıcıoğlu, sandıktan başarılı çıkacaklarını söyledi. Türkiye’de bir değişime ihtiyaç olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, değişimi de partisinin gerçekleştireceğini dile getirdi.

Yazıcıoğlu; “Türkiye’nin demokratik, kimseyi kimseden ayırmayan, milliyetçi bir iktidara ihtiyacı var, değişime ihtiyacı var. Bu değişimi biz sağlayacağız ve 29 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacağız. Herkesi, dürüst, temiz ve geçmişi şaibesiz, Büyük Birlik Partisi kadrolarına destek olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Konuşmasını tamamlayan Yazıcıoğlu, partisinin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç ve teşkilat yöneticileri ile seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da cevaplandıran Yazıcıoğlu, dün terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının yıldönümünde Batman ve çeşitli il ve ilçelerde yaşanan protesto gösterilerini değerlendirdi.

Gösterilerde ortaya çıkan görüntüler ile dünyaya Türkiye’de kadınların ve çocukların panzerler altında kaldığı imajının verilmeye çalışıldığını öne süren Yazıcıoğlu şunları söyledi:

“Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kastetmiş olan, bu ülkede Türkü, Kürdü birbirinden ayırarak ülkemize kan ve göz yaşı getirmiş olan terörist başının yakalanış yıldönümünde yine hainler ortaya çıktılar. Polisi tahrik ederek, orada güya protesto etmeye çalıştılar.

Ben aslında bazı kesimlerin oradaki çocukların yere düşmesini, kadınların yere düşmesini dramatik bir şekilde vermesini de doğru bulmuyorum. Çünkü orada yasa dışı, kanun dışı bir şey yapılıyor. Keşke bu manzaralar hiç görülmese. Neticede dünyaya Türkiye’de kadınların çocukların panzerin altında ezildiği imajını vermek için özellikle bu provokasyonların (kışkırtma) yapıldığını düşünüyorum.” (www.kanal46.com)




YASAL UYARI:Kanal 46’da yayımlanmış her türlü haber, görüntü ve fotoğraf gibi görsel malzeme, bilgi ile belgelerin tüm yayın ve telif hakları saklıdır. Ajans 46 aboneleri dışında, Kanal 46'nın onayı olmadan haber ve yazı içeriğini iktibas etmek veya yeniden yazılı ya da internet ortamında yayınlamak kesinlikle yasaktır. Kanal 46 bu konudaki her türlü yasal haklarını saklı tutar.

"Kanal 46; Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Bağımsız ve bağlantısız haberin altındaki imza: KANAL 46.
Editör: TE Bilisim