Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Türkoğlu Belediye başkan adaylığını koyan Av.Nedat Türk, kesin aday olduğunu Türkoğlu parti binasında açıkladı...

Yerel seçimlere üç ay kala belediye başkanlığı için adaylar netleşmeye başladığı anda adaylığı netleşen Av. Nedat Türk 29 Mart seçimlerine hızlı bir şekilde gireceklerini söyledi.

Adaylık açıklaması yapılmadan önce konuşma yapan BBP Kahramanmaraş İl başkan adayı Mehmet Daşçı konuşmasında; “İslam Türk davasının yiğit neferleri olarak buralara kadar geldik, hepimizin amacı aynı, yeniliklere açık olmaktır. Bunun içinde ilçemiz yeni belediyesine kavuşması gerekir. Artık 29 Mart dönüm noktası olacaktır, oyumuz çoğaldığı takdirde, iktidar yolumuzda açılacaktır.” dedi.

BBP Kahramanmaraş İl başkanlığından istifa ederek Türkoğlu Belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Av.Nedat Türk, biz bu göreve gelirsek alnımızın akıyla geliriz ve hiçbir kimseden menfaatimiz olmadan bu koltuğa oturmaktır dedi. Türk; “Türkoğlu hiçbir hizmetten faydalanmayan tek ilçemizdir. İlçemiz bu olumsuz şartları hak etmiyor, çünkü bu zamana kadar ilçemizde görev yapan belediye başkanlarımız, sadece koltuk sevdalısı olarak görev yaptılar. Bakıyoruz da ilçemizdeki caddelerimizde bile şuan itibariyle bir gelişme göremiyorum, buda sadece bugün için geçerli değil, beş yıldır bu düzensizlik sürmektedir. Belediye başkanları her zaman olduğu gibi seçim zamanında çalışmalarına başlıyor ama görüyoruz ki bu kandırmacalar’a halkımız artık inanmamaya başladı. Türkoğlu’nda görüyorsunuz ki hiçbir çalışma faaliyeti olmuyor? Peki, bu çalışma ne zaman başlayacak, seçimden bir ay öncemi… Kaldı ki şurada üç aydan az bir zaman kaldı önümüzde, umarız ki Türkoğlu’nda yaşayan halkımız hakkettiği yerlere elbet bir gün gelecektir.” dedi.

BBP K.MARAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KILIÇ “BİZLER HALKIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Bizler bu koltuğa oturduğumuz zaman bizi buralara kadar getiren halkımızı asla unutmayacağız diyen BBP Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizler halkımızın oylarıyla bu koltuklara oturduğumuz zaman bizleri buralara getiren halkımızı asla unutmayacağız. Çünkü emek işi hiç bir şeyle değişmez. Biz bu zamana kadar elimizden geldiği kadarıyla çalışmalarımızı yaptık ama görüyoruz ki halkımız hep yanlış seçimlerden yana oluyor, bundan sonra hep bir elden çalışmalarımız devam edecektir. Türkoğlu hak ettiği hizmeti alacaktır. Bu zamana kadar belediyelerin çalışmadığını herkes görüyor, bundan sonraki dönemde bizler çalışmalarımızla örnek olacağız.” dedi.

ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE YOK

Türkoğlu’nda alnımızın akı ile çıkacağız diyen Kılıç; “Kimse bize engel olamaz, engel olmak isteyenlerinde karşısına zaten bizden önce bizi savunan halkımız çıkacaktır. Bu halka artık güven verici bir ortam olması gerekiyor, “öyle üç kuruşa beş köfte yok” herkes ne yaptığının farkına varmalı ve halkı kimse kandırmamalı. Biz bu inanç uğruna aşılmayan engelleri aşmaya karar verdik. Buda halkımızla beraber olacaktır ”dedi. (Kaynak: Yorum - www.kanal46.com)