Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmaniye İl Teşkilatı, Seçim çalışmalarını yürütmek üzere Seçim irtibat bürosunu açtı.

Cevdet Sunay Caddesi eski vergi dairesi karşısındaki Seçim bürosunun açılışına partinin genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili adayı Remzi Çayır da katıldı. Programda açılış konuşması yapan BBP İl Başkanı Kadir Demir, partilerinin seçimlere tertemiz ve tabandan gelen adaylarıyla 81 il ve 85 Seçim bölgesinde 550 milletvekili adayı ile hazırlandığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Kahramanmaraş milletvekili adayı Remzi Çayır siyasi anlayışlarında dalavere alavere olmadığını söyledi.

Çayır şunları söyledi: "Siyasetimizde kişisel ikbal, istikbal değil ülkenin menfaati, adaletle donanması, fakirin doyması ve başının dik olması vardır. Üç parti hazine yardımı alıp milletin karşısına çıkarken bizler ise kendi gücümüzle meydanlara çıktık. Bizler çocuğumuzun nafakasından kestik ve yollarla düştük. Bu ülkede hem saygımız hem sevdamız hem de projemiz var. "

Osmaniye milletvekili adayı İsmail Gümüş ise konuşmasına merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'kirli siyasete bulaşmayın, kirli siyasetle bir yere varamazsınız' sözünü hatırlatarak başladı. Gümüş, "Bizler BBP olarak milliyetçi, maneviyatçı, hür teşebbüsü benimseyen, rekabete dayalı, piyasa ekonomisinden yana olan, temeli insan hak ve hürriyetlerine saygılı sivil ve katılımcı, demokrasiyi savunan bir siyasi partiyiz. " dedi.

Konuşmaların ardından Osmaniye Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları İsmail Gümüş, Aslan Düz, Süleyman Özer, A. Kadir Yeşildemir tanıtıldı. Ardından BBP Seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesi parti genel başkan yardımcısı Remzi Çayır tarafından kesildi.